Tuti csomagot hozott ki a Voda?

Tuti névvel új, átlátható tarifával jött ki a Vodafone

Az új Vodafone tuti díjcsomag átformálhatja a hazai feltöltőkártyás piacot. A Vodafone célja, hogy új ügyfeleket szerezzen a feltöltőkártyás szegmensben, ami Magyarországon majdnem 5 millió embert jelent.

vodafone_tuti

Mit tud a tuti tarifa?

Egységesen minden normál díjas belföldi hálózat irányába 19 Ft-os percdíjon tudsz beszélni. Az elküldött SMS ára szintén 19 Ft. Fontos tudni, hogy a hívások elszámolása a többi felötlőkártyás csomaghoz hasonlóan perc alapon történik.

Kinek éri meg Vodafone tuti csomagra váltani?

A TarifaExpert kalkulátorát használva összevetheted az előfizetéses csomagok árait. A kalkulátorban látszik, hogy 100 perc havi beszélgetés mellett a legolcsóbb Vodafone Go csomag is havi 2990 Ft-ot jelent, míg az új tuti tarifával 100 perc beszélgetés csak 1900 Ft-ba kerülne és még hűséget sem kell aláírni rá.  Az internet opciók ára is versenyképes, ha a megújuló változatot választod.

Hogyan tudod megrendelni vagy váltani?

Ha új telefonszámot szeretnél, akkor új SIM-et bármely Vodafone üzletben kérhetsz, illetve a Vodafone webshopján keresztül is megrendelheted ingyenes kiszállítás mellet. Ha jelenleg is Vodás feltöltős csomagban vagy és váltani szernél a tuti tarifára akkor ezt kényelmesen megteheted a Vodafone APP-on keresztül vagy a TV Tuti SMS elküldésével a 1270-es számra.

A tuti tarifa bevezetésével párhuzamosan a Vodafone megszüntetni a Perc + és a Net + feltöltőkártyás díjcsomagokat. A Vodafone jelenlegi feltöltős csomagjait itt találod.

Hogyan működik a roaming?

A Vodafone tuti csomagot egy “egyszerű trükkel” 🙂 az EU-ban is 19 Ft-os percdíjon tudod használni. Ehhez meg kell rendelned a Vodafone “EU hazai áron” opciót. Ennek az opciónak a megrendelése díjmentes, viszont, ha nem rendeled meg, akkor jóval többet fogsz fizetni a tuti tarifára roamingolás közben. Az aktiváláshoz csak el kell küldened SMS-ben a EUHAZAI kódot a 1270-es telefonszámra, de aktiválhatod az online ügyfélszolgálaton vagy mobil APP-on keresztül is.

Újságíró vagy? Van saját blogod, weboldalad vagy közösséged?

Szabadon felhasználhatod cikkjeinket, ha linkelsz a forrás anyagra weblapodról.

Ha szeretnél tőlünk adatokat, statisztikákat, elemzéseket vagy véleményeket, vedd fel velem a kapcsolatot a kallai.barnabas@tarifaexpert.hu címen.

[Total: 36    Average: 3/5]
  • Barnabás - TarifaExpert

    A TarifaExpert társalapítója vagyok. Célom, hogy segítsünk neked a bonyolult szolgáltatásokat átláthatóvá és összehasonlíthatóvá tenni. Kalkulátorunkkal az egyedi igényeid alapján megtaláljuk neked a legjobb ajánlatot. A tarifa összehasonlítás sosem volt még ilyen egyszerű.